Wijzijnweg.com

You are here:  Home > Links > 2009 > Macedonie
top
Page

Macedonie

 

Van 30 mei tot 2 juni 2009.  

Klik hier voor de foto's

 

Gereden 142 km in Macedonie.

             725km in Griekeland

 

Ohrid.

 

Dit gezellige stadje aan een prachtig meer bezoeken we op zaterdagmorgen. We lopen er wat rond en rijden daarna een 5 tal km verder om ons aan het meer te instaleren. Deze plek is prachtig om er de camper te stellen. We genieten van het prachtige zicht aan het meer, langs de overkant zien we Albanie.

De volgende dag rijden we via, Bitola richting Griekse grens.

 

 

Thessalonika, Griekeland.

 

Op zondag voormiddag steken we de Griekse grens over zonder veel problemen.

Hier is terug de Euro van kracht en dat is wel handig.

We rijden tot net voor het centrum van Tessalonika en overnachten aan een benzinnestation. De eigenaar is heel vriendelijk en komt onmiddellijk onze wagen inspecteren. We geven hem een volledige rondleiding en laten ook nog eens onze truck wassen aan zijn was station. Voor 15 € blikt hij als nieuw.

De volgende dag halen we de moto uit en rijden naar het centrum van deze bruisende stad. We lopen er wat rond en besluiten dan om verder te rijden richting Kassandra, dit is gelegen op een van de 3 schiereilanden net onder Tessalanika.

Het weer is net zoals in Albanie en Macedonie niet echt goed en we overnachten in Kassandra.

De volgende dag rijden we verder richting Turkse grens. Deze is nog wel even rijden maar voor ons is Griekenland maar een transit en we hebben een fenomenale autostrade tot aan de Turkse grens.

« prev top next »
top
Menu

Powered CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Web support: website123.be | Login