Wijzijnweg.com

You are here:  Home > De reis > 2011 > Maleisie 5
top
Page

Maleisie 5

 

 

Van 10 maart tot 16 maart

 

Voor de foto's klik je     Hier

 

Gereden kilometers, 460km.

 

Na een lange vermoeiende vlucht zijn we eindelijk in Kuala Lumpur, we nemen de trein naar Port Klang, waar onze truck geparkeerd staat. Eerst is er nog wat verwarring of we er vandaag nog bij mogen, maar na wat overleg mag het toch.

Het heeft hard geregend en de temperatuur is gunstig voor deze tijd van het jaar. We slapen dan ook een gat in de volgende dag. Tegen de middag gaan we naar het centrum en daar spenderen we de rest van de dag. Kuala Lumpur is een stad waar we reeds vele malen geweest zijn en ondertussen kennen we er goed de weg. We nemen de laatste trein terug na 11h s'avonds en duiken doodmoe in ons bedje.

 

Na een lekker ontbijtje is het richting Johor Barhu, de laatste stad voor de grens van Singapore. We komen er tegen de late namidag aan en zoeken ons een plekje om te slapen. Morgen gaan we hier de ganse dag kuisen. De wagen moet klaargemaakt worden voor de transport naar Australie en hij moet kraaknet zijn.

 

Lekker geslapen deze nacht en klaar voor de grote kuis. De binnenkant van de wagen hebben we reeds enkele maanden geleden gedaan, Greetje dan toch in Kameroen Highlands.

Nu is de buitenkant aan de beurt, we stallen de truck op de parking van een car wasch en beginnen met alles kraaknet te maken. De ganse dag zijn we er zoet mee en tegen dat het donker is zijn we klaar en ook zo moe als een hond.... of twee...

De volgende dag laten we nog de onderkant onder handen nemen en rijden dan naar de parking aan de grens. We duiken er een chopping center binnen en spenderen de rest van de dag met choppen. Morgen rijden we de grens over en laten we de wagen Singapore in slepen......

 

« prev top next »
top
Menu

Powered CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Web support: website123.be | Login