Het Vertrek 2010

Ons vertrek had deze keer nogal wat voeten in de aarde, de bedoeling was om op 2 maart te vertrekken maar Greetje moest nog vlug enkele testen laten doen in het UZ te Gent in verband met haar lage ijzerwaarden. Dit was op 3 maart reeds rond( gelukkig alles ok) en toen gingen we vertrekken, alleen nog even bij de constructeur Reydams binnen voor een kleinigheid aan onze dieselkookplaat en onze generator.

Om een lang verhaal kort te maken zijn we uiteindelijk pas op 4 maart vertrokken en wel zonder generator, die was niet meer te repareren op korte termijn. We overwegen om deze na te sturen naar Indie, we zien het wel. Gelukkig hebben we voldoende zonnepanelen.

We reden via: Belgie(259km), Nederland (30Km), Duitsland (802Km), Oostenrijk (339km), Slovenie (195km), Croatie (316km), Servie (461km), Bulgarijie (378km ) tot aan de Turkse grens. Totaal: 2780km

Op Dinsdag 9 Maart waren we aan de Turkse grens, We hebben veel sneeuw gehad in Servie en Bulgarije en zeker 800km op 4x4 gereden door de hevige sneeuwval.

 

Klik op    hier    om de foto's te bekijken